Wednesday, November 24, 2010

Pop-Up v Nuslích

Díky spolupráci s dámami z BellaBrutta máte  od včera (tj. 22.11.2010) do 10.12.2010 možnost prohlédnout si, vyzkoušet, ale hlavě i koupit denim, který v Čechách zatím nikdy nebyl k vidění. Džíny se prodávají u příležitosti prodejní Pop-up akce v showroomu BellaBrutta. Díky Vám, holky!

Recepce, kasa, info, all-in-one
Velký prostor, mnoho k vidění


Jedná se o velmi omezené množství z kolekcí švédských značek Denim Demon a Indigofera a také špičku džínového trhu, jedinečné džíny z dílen japonských mistrů - Momotaro.

waiting for you...

Denim Demon je v podstatě rodinný podnik nyní sídlící ve Stockholmu, ale kořeny má na severu Švédska, v kraji, kde žíjí Sámové (Laponci). Vliv kultury Sami je vidět na všech detailech těchto džín. Střihy jsou jednoduché, klasické a v nabídce jsou nyní pouze džíny neseprané (raw, rigid). Pár kusů je vyrobeno z materiálu selvedge. Budeme se věnovat na blogu této firmě blíže již velmi brzy.

Strážní věž Denim Demon


Indigofera je také švédská firma, založená roku 2008. Název je samozřejmě odvozen z jména rostliny, ze které se původně barvivo na džíny kdysi vyrábělo. V nabídce jsou džíny selvedge, raw, ale i v různých originálních sepráních. Dále pak flanelové košile a bavlněná trička. Zajímavostí jsou deky, vyrobené v Norsku z vlny ovcí  žíjících ve velmi studených krajích na severu Norska. 

Indigofera - nejen rostlina


Vše je velmi pečlivě vybrané, materiál, střih i design. Také této značce bychom se rádi věnovali blíže, už jen kvůli vytříbenosti, se kterou přistupují tito borci ke každému kousku z jejich kolekce.


bavlna, flanel, denim - vše v nejlepší kvalitě


O Momotaro se zde již psalo tady.

Strážní věž Momotaro


U žádné z těchto značek se nekonají nějaké přehnané designové výstřelky. Vše je střídmé a na první pohled kvalitní. Fotografiemi nelze zprostředkovat osobní pocit při styku s těmito jedinečnými kusy oblečení.

Otevřeno je každý den ve výše zmíněných termínech, od 12:00 do 20:00 na adrese Kloboučnická 13, v Praze 4 - Nuslích. Vzhledem k tomu, že každý kus je ve své velikosti jedinečný, neváhejte a přijďte. Do 3.12.2010...

No comments:

Post a Comment